Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. február 10., szerda

Apróbojtorján


Az apróbojtorján (Agrimonia Eupatoria) a rózsafélék családjába tartozik, a herbáját (föld feletti virágos hajtását) használják fel gyógyászati célra. Fontos, hogy a gyűjtés során termés ne legyen a növényen.
Hatóanyagai közül megemlítendők a fitoncid anyagok (növényi antibiotikumok), flavonoidok (növényi festékanyagok) a kovasav, csersav, szerves savak.
A csersavnak köszönhetően összehúzó hatása van, tehát a nyálkahártyát, ereket húzza össze. Ez igaz szájnyálkahártya esetében is, a szájban található afták, egyéb gyulladások könnyebben gyógyulhatnak, ha apróbojtorjánnal öblögetünk, illetve belsőleg is alkalmazzuk.
Immunerősítő hatását elsősorban kovasav tartalmának köszönheti, ami serkenti a fehérvérsejtek képződését, ezáltal az immunvédekezést.
Májvédő és epeserkentő hatása is ismert (ez pedig elsősorban triterpén tartalmának köszönhető), segít az apróbb epekövek kiürülésében.
Enyhe vízhajtó hatású.

Adagolását, és más növényekkel való alkalamzását mindig bízd szakemberre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.