Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. február 10., szerda

Körömvirág


A körömvirág (Calendula officinalis) a fészkesvirágúka családjába tartozik, és a virágát használják fel gyógyászati célokra (de a herbáját gyűjtik, tehát a föld feletti virágos hajtást).
Igen gazdag flavonoidokban (növényi színanyagok, amelyek gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatással rendelkeznek), karotinoidban, illóolajokban.
A tápcsatorna nyálkahártyájának egyik legkiválóbb őrzője, kifejezetten alkalmazzák gyomor- és nyombélfekényeknél. Idegi eredetű fekélyekre orbáncfűvel is szokták keverni. Salaktalanító teák fontos alkotóeleme.
Mivel nyálkahártya regeneráló és gyulladáscsökkentő hatása van, így nem csak a belek nyálkahártyájának gyulladásánál segít, hanem az intim területeknél is, tehát a hüvelynél is. Fehérfolyás ellen alkalmazható irrigáláshoz.
Külsőleg sebek kezelésére, lemosására használhatjuk.

Adagolás tekintetében kérdezz mindig szakembert!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.