Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. február 8., hétfő

Mágneses terápia

Két gyógynövény között szót kell ejtenem egy kezelési módszerről, amit végzek: a magneto-elektro-akupunktúra Magnevit géppel.

A Magnevit Reflex készülék a komplementer medicina eszköze, masszőrök, kozmetikusok, orvosok és természetgyógyászok számára kiemelten ajánlott és kifejezetten hasznos eszköz.

A készülék a magnetoterápiát, elektroterápiát és az akupunktúrát egyesíti a kezelések során. Ennek köszönheti nagyobb hatékonyságát a hagyományos fizikoterápiás és egyéb mágneses gépekkel szemben, mivel a három módszer szinergikusan felerősíti egymást.


Elektroterápia: az elektromos árammal való kezelést jelenti, amelyen belül megkülönböztetünk kis-, közép-, és nagyfrekvenciás kezeléseket.


Magnetoterápia: hatásmechanizmusának fizikai magyarázata igen egyszerű: a vér egyik fő alkotóeleme a magas vastartalmú hemoglobin, mely a szervezet számára létfontosságú oxigént juttatja el a sejtekhez. A mágnesek a vér hemoglobinjához kapcsolódó vas (Fe) alkotóelemére hatnak, oly módon, hogy felgyorsítják a véráramlást, melynek következtében a sérült, beteg testrészhez az oxigén jóval rövidebb idő alatt és nagyobb mennyiségben jut el. Az oxigén a sejtek anyagcsere folyamatát aktiválja, lényegesen lerövidítve ezzel a beteg sejtek, szövetek regenerálódását, vagyis a gyógyulás idejét.


Akupunktúra: a kínai gyógyászat sajátos és mindenre használt gyógyító eljárása, mely képes helyreállítani a szervezet felborult vér- és nedvkeringését. Az akupunktúrás pontok stimulálásával aktivizálni lehet a szervezet öngyógyító tevékenységét, helyre lehet állítani a meridiánok energiakeringését.


A mágneses kezelést elsősorban idegi és ízületi fájdalmak enyhítésére, valamint cellulitisz kezelésre, fogyasztó kezelésre használom.

Békásmegyer, Budakalász, Pomáz és Szentendre területén érvényes a Home Service szolgáltatás!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.