Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. július 24., szombat

Még fitohormonok.

Nem beszéltem még arról, hogy a változókori ösztrogén-szint leesésen, illetve egyéb eredetű ösztrogén-hiány esetén a szója, valamint a szezámmag fogyasztása áldásos kiegészítője lehet bármilyen gyógynövényes vagy egyéb terápiának. A szójában található izoflavonokat, elsősorban a geniszteint és a daidzeint antioxidáns és fitoösztrogénekre jellemző tulajdonságaik miatt sokat kutatták a tudósok. Eredmények azt mutatták, hogy a szója képes csökkenteni a klimaxos tüneteket.

Jó tudni!

A fitoösztrogének alkalmazása a nőgyógyászati daganatos betegségeken átesett nőknél nem javasolt.

Egyéb, hasonló hatású élelmiszerek a különféle hüvelyesek, a szezámmag, jamszgyökér, halolaj, csukamájolaj (e két utóbbi kitűnő telítetlen zsírsavforrás is).


A fenti gyógynövények és élelmiszerek alkalmazását, adagolását mindig beszéld meg orvossal, terapeutával!

A hormonális egyensúlyi zavarok kezeléséről a másik blogomban is olvashatsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.