Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. december 3., péntek

Bevált recept

Kedves Olvasó!

Évekkel ezelőtt kaptam egy barátnőmtől egy nagyon jó mézeskalács receptet (puszedli recept inkább), Kati csak nindzsacsillagoknak hívta, mivel ez az a fajta, ami sütés után rögtön megkeményedik, de aztán visszapuhul.
Ennek a receptjét osztom most meg Veled. Már sokan kérték e-mailben, így-úgy, gondoltam, inkább kirakom a blogra, hátha más is örömét leli benne.

Hozzávalók:

12 dkg puha (nem olvasztott!) vaj
3 ek. cukor
25 dkg méz
1 tojás felverve
40 dkg liszt
2 kk szódabikarbóna
1 tk gyömbér
1 tk szegfűszeg
1 kk csilipor (ki ne hagyd!!! isteni vele!)

Összeállítás:

1. vaj+cukor.... habosra keverve
2. tojás+méz hozzá
3. liszt+fűszerek

30 percre hűtőben kell pihentetni.

Kb. 4 tepsi forma jön ki belőle.
Miután kisütötted és kihűltek a sütik, tedd bele egy sütőpapírral bélelt fém dobozba, és tegyél a sütikre egy almát félbe vágva, vágott felükkel felfele. Ettől pár napon belül szépen megpuhulnak a sütik, és finom plusz zamatot kapnak.

Jó sütögetést, jó készülődést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.