Kedves Olvasó!
Évekkel ezelőtt kaptam egy barátnőmtől egy nagyon jó mézeskalács receptet (puszedli recept inkább), Kati csak nindzsacsillagoknak hívta, mivel ez az a fajta, ami sütés után rögtön megkeményedik, de aztán visszapuhul.
Ennek a receptjét osztom most meg Veled. Már sokan kérték e-mailben, így-úgy, gondoltam, inkább kirakom a blogra, hátha más is örömét leli benne.
Hozzávalók:
12 dkg puha (nem olvasztott!) vaj
3 ek. cukor
25 dkg méz
1 tojás felverve
40 dkg liszt
2 kk szódabikarbóna
1 tk gyömbér
1 tk szegfűszeg
1 kk csilipor (ki ne hagyd!!! isteni vele!)
Összeállítás:
1. vaj+cukor.... habosra keverve
2. tojás+méz hozzá
3. liszt+fűszerek
30 percre hűtőben kell pihentetni.
Kb. 4 tepsi forma jön ki belőle.
Miután kisütötted és kihűltek a sütik, tedd bele egy sütőpapírral bélelt fém dobozba, és tegyél a sütikre egy almát félbe vágva, vágott felükkel felfele. Ettől pár napon belül szépen megpuhulnak a sütik, és finom plusz zamatot kapnak.
Jó sütögetést, jó készülődést!
Biorezonancia Budapesten
Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.
A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.