Biorezonancia Budapesten

Szeretettel várlak Budapesten, az Örs vezér terénél, az X&Y Budapest Életmód Stúdióban biorezonancia állapotfelmérésre!

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. december 18., szombat

Finomságok...

A minap készítettünk a lányommal egy kis finomságot. Pontosabban két fajta bonbont. Az egyik egy marcipános, a másik trüffeles. Ez utóbbi elkészítése izgalmasabb volt, mert mindketten tiszta csokisak voltunk. :) A mellékelt ábrán láthatod a végeredményt, alább pedig a receptet.


FRANKFURTI DIÓS (a kép jobb oldalán)

(nekem 25 golyóbis lett belőle, az eredeti recept 20-at ír)
20 dkg marcipánmassza
2 ek erős, főzött kávé
1 tasak vaníliáscukor (vagy 1 tk. Dr.Oetker vaníliaaroma)

5 dkg porcukor

2 tk. sütőrum

dióbél negyedek (kb. 60-75 db, a golyóbisok számától függően)

A marcipánmasszába beledolgozzuk a hozzávalókat, picit hagyjuk hűtőben dermedni (kb. 30 perc). Kissé porcukros kézzel kis golyókat formálunk a masszából, majd 3-3 negyed diót nyomunk beléjük úgy, hogy kis csúcsokat formálunk belőlük.
A tetejét én némi cukormázzal díszítettem.

KARÁCSONYI TRÜFFEL (bal oldalon és középen kakaóporos és mandulaforgácsos bundában)
(kb. 40 golyó lesz belőle)

20 dkg étcsokoládé (én fele ét- fele tejcsokoládéból csináltam... de jó minőségű csokit vegyél!!!)

10 dkg lágy vaj (semmiképp sem margarin!!!)

10 dkg porcukor

2 tasak vaníliás cukor (v. 2 tk. aroma - csak Dr.Oetker...)

3 ek. baracklekvár

1 ek. fehér rum

1 ek. sütőrum 6 dkg pirított, szeletelt mandula (kb. 3 dkg a masszába, a maradék 3-mat pedig össze kell törni, abba kell beleforgatni a golyókat)

Először a vajat habosra keverjük a cukorral, majd beletesszük az olvasztott csokoládékat. A baracklekvárt kikeverjük a rumokkal, majd belekeverjük a masszába, ahogy a vaníliás cukrot és a mandulát is a végén. Kb. 1 óra hűtés után kis golyókat formálunk belőle, majd kakaóporba vagy az összetört mandulaforgácsba hempergetjük őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.