Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2012. január 8., vasárnap

Padlizsánkrém


Sokan kértétek már tőlem a padlizsánkrém receptjét. Ma este készítettem egy adagot, és igen-igen jól sikerült ismételten, úgyhogy itt és most megosztom Veletek a receptjét. Le is fényképeztem gyorsan (csak, hogy új "játékszeremmel" is élvezkedhessek :) )
Amúgy csendben és halkan jegyzem meg, hogy ez is állati fehérje mentes...

Hozzávalók:
2 szép nagy padlizsán (60dkg volt)
2 nagy fej vöröshagyma
6-8 nagy gerezd fokhagyma
1 ek mustár
só és bors

A padlizsánokat meghámozom és hosszában négybe vágom, majd besózom őket, és pár percig állni hagyom így. Ezalatt megpucolom a vöröshagymákat, és félbe majd negyedbe vágás után gyorsan felszeletelem őket (felesleges apróra vagdosni, mert úgyis a turmixba kerül a végén...). Olajon elkezdem pirítani a hagymát, közben leitatom papírtörlővel a padlizsánról a levet (ez azért kell, mert így a keserű ízt elveszti a padlizsán). Felkockázom a padlizsánt (szintén nem kell túl apróra, mert úgyis megpárolódik, és megy a turmixba...), hozzárakom a hagymához, ha kell, még öntök egy kis olajat hozzá. Sózom, borsozom, és hozzárakom a mustárt, majd lefedve magára hagyom párolódni. Időnként megkavargatom, de amúgy 10-15 perc alatt tökéletesre párolódik. Eközben megpucolom a fokhagymákat is, és szeletekre vágom (turmix...), majd, ha megpárolódott a padlizsán, beledobom, és 1-2 percig pirítom még együtt őket, amíg kellőképpen fel nem szabadul a fokhagyma illata. Ekkor leveszem a tűzről, és botmixerrel összeturmixolom (vagy gépben pépesítem). Nem muszáj tökéletesen simára és pépesre turmixolni, jók azok a rusztikus darabok néha a krémben. :)
Jól lehűtve, pirítóssal a legfinomabb.

U.i.: A képen, a háttérben az újdonsült vajtartóm látható, amit édesanyáméktól kaptam. :) Imádom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.