Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. szeptember 19., vasárnap

Az ezüst cseppek (ezüst kolloid)


Az ezüst kolloid (ezüst cseppek) olyan elektro-galvanikus eljárás eredményeképpen jönnek létre, ami során nagyon nagy tisztaságú (legalább 4 9-es, tehát 99,9999) és nagyon apró ezüst részecskéket vízbe oldanak ki. Ennek következtében egy speciális folyadék jön létre, mely erős antimikrobiális hatással bír, tehát vírusölő, gombaölő, baktériumölő tulajdonságú. Tudományos kutatások igazolják, hogy az ezüst kolloid képes elpusztítani számos kórokozót, azok számára mérgező hatású, ugyanakkor az emberi szervezet számára nem (vonatkozik ez a megfelelő módon, körülmények között és anyagból előállított termékekre!!!)ártalmas, nem okoz hozzászokást.
Fontos, hogy a jó kolloid sohasem zavaros, hanem mindig víztisztaságú, és soha nem ülepszik le semmi az aljára.

Használata javasolt (forrás: flavantic.hu)
Szakirodalom a használatát az alábbi esetekben tartja eredményesnek: pattanások, allergiák, krónikus kimerültség, megfázás és influenza, kötőhártya gyulladás, agyhártya gyulladás, gombás és parazita fertőzések, tüdőgyulladás, reuma, ótvar, skarlát, szem-, fül- és torokgyulladás, izületi gyulladás, bubópestis, candida fertőzés, kolera, hormonális zavarok, gonorrhea, szénanátha, herpesz, lepra, bőrfarkas, nyirokér gyulladás, lyme-kór, malária, szifilisz, toxémia, gyomorfekély, égési sérülések és sebek fertőtlenítése, általános immungyengeség esetén.
Az elmúlt száz év orvosi szakirodalma a szer intravénás, intramuszkuláris és szájon át történő alkalmazásával kapcsolatos mellékhatást nem említ. Jól alkalmazható táplálék-kiegészítőkkel, de bőrtápláló, vitamintartalmú kozmetikumokkal együtt is. A hatóanyag nem lép kölcsönhatásra más gyógyszerekkel, nem ingerli a gyomrot, sőt segíti az emésztést.
Utazásaink során, amennyiben fokozott fertőzésveszéllyel kell számolnunk, az ivó- és a főzővíz fertőtlenítésére, valamint lemosó fertőtlenítésre kiváló.

Ezt is, mint minden készítményt személyre szabottan kell tesztelni. Egy személyes és egyszerű példa: a két gyerekem közül az egyiknek használt, a másiknak hiába adtam, nem javult sokat az állapota...
Az ezüst csepp használatára vonatkozó fenti felsorolás csak az egyik gyártó ajánlása. Alkalmazását mindenképp beszéld meg terapeutáddal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.