Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. szeptember 1., szerda

Mit egyen a gyerek???

Kedves Olvasó!

A kérdés jelenleg nem a gyermek étkeztetésére, táplálkozására vonatkozik, hanem azért adtam ezt a címet, mert az elmúlt egy hónapban, de különösen az elmúlt egy héten tömegével kerestek meg az anyukák, hogy ugyan mit adjanak a csimotájuknak, hogy ne legyen rögtön beteg az oviban, bölcsiben, suliban.
Ez persze mindenkinél más, hogy kire mi hat a legjobban, de azért íme egy rövid összefoglaló, amit elneveztem "gyerek-házipatikának", és általában (mindig...) van közülük 3-5 itthon.

1. Grapefruitmag kivonat (a glicerines változatot, azon belül is egy fajta van, ami nem keserű, amit le tud nyelni minden kisgyermek - hálózatos cégtől)
2. Ezüst cseppek (itt egy másik hálózatos cégé vált be). Ez nem csak gyulladáscsökkentő belsőleg, hanem külsőleg is sebekre, stb-re használhatjuk gyerekeknél (de felnőtteknél is)
3. C-vitamin (én az Acerola tablettát szeretem a legjobban gyerekeknek)
4. Multivitamin készítmény: hogy pontosan mi, azt gyereke válogatja. Vagy valamilyen flavonoid bomba (pl. Cellin gyógynövényital), vagy gyerek multivitamin kapszula, vagy korallkalcium mint természetes "multikészítmény"
5. Kókuszvíz (természetes multivitamin, valamint hányásos-hasmenéses panaszoknál nagyon jó - elektrolit-oldatként szolgál)
6. Omega 3 készítmény gyerekeknek (elsődleges sejtregeneráló, és isteni tutti-frutti íze van... :) )
7. Citromfű tea (vírusölő és nyugtató)
8. Lizin (aminosav): vírusölő. Ez nagyon fontos!!! A vírusos eredetű fertőzésekben azonnali segítséget nyújt, hihetetlen a hatásfoka, hatásmechanizmusa. Afták és herpes ellen pedig egyenesen kiváló. Persze nem mindegy, hogy milyen gyártmány. (Én tényleg kipróbáltam többfélét a vendégeimen is és a férjemen is... :) )
9. Kasvirág cseppek vagy szirup, illetve Echinacea D4-es golyócskák (Homeopátiás! Orvost tessék megkérdezni!).
10. Télen Oscillococcinum (megelőzésre heti fél adag, betegség esetén napi fél - de ezt a gyermekorvos állítja be!!!)

Néhány kérdés alapján már elég jól meg lehet becsülni, hogy a gyermekednek melyik kombinációra van szüksége, melyik lenne a leghatásosabb preventív szer, de persze biztosra csak egy állapotfelmérés után lehet menni, ahol is ki lehet tesztelni ezeket a szereket a gyermek számára. Ezért azt szoktam javasolni, hogy legalább 1-1 gyorstesztet végezzünk el a gyermeken (kórokozók, tápanyag hiányok).
A grapefruit cseppekről olvashatsz bővebben a honlapomon.
A kókuszvízről ebben a blogban is és az Ortomolekuláris Terápia blogon is találsz elég sok anyagot, eredményt, referenciát.
A lizinről is olvashatsz részletesebben, csatolva az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat.
Az ezüst cseppekről és citromfűről hamarosan olvashatsz ebben a blogban. Az Omega 3 készítményről, és a multivitamin készítményekről pedig az Ortomolekuláris Terápiában lesz szó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.