Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. október 25., hétfő

Fogászati feltérképezés

Ahogy az előző bejegyzésben ígértem, ezúttal arról olvashatsz, hogy a SCIO rendszerrel milyen adatokat lehet feltárni a fogakkal, állkapoccsal kapcsolatban.

A fogászati feltérképezés is ugyanúgy kezdődik, mint az állapotfelmérés: kalibrációval és teszttel. A gép lefuttatja azt a bizonyos 12.000 szubsztanciát, ami bele van táplálva a SCIO-ba.
A feltérképezés első részeként megnézem a fogakkal, állkapoccsal kapcsolatos általános információkat: esetleges gyulladások, kórokozók a szájüregben, amalgám terheltség, a korona vagy híd anyaga terheli-e a szervezetet, stb.
Ezután lehet továbbmenni a fogászati panelbe.
Itt először elvégez a gép egy energetikai állapotfelmérést, vagyis az ott futó meridiánokat teszteli le. Ezután négy részre bontva a szájüreget, az egyes kvadránsok általános állapotát teszteli.
A részletes teszt során minden fogat és az ahhoz tartozó szöveteket végigteszteli különböző szempontok szerint: gyulladás, toxikus terhelés, mechanikai elváltozás.
Az amalgám terheltséget külön teszt vizsgálja. Ennek keretében keresi a gép azokat a fogakat, amelyekben a legsúlyosabb az amalgámterheltség, amit a szervezet a legkevésbé tolerál. Az amalgámterheltség akkor is fennállhat, ha már nincs is amalgámtömése az illetőnek.
Ez egyrészt adódhat abból, hogy a töméscserénél nem tisztították ki megfelelően a fogat, tehát maradtak amalgám darabok az új tömés alatt, másrészt pedig abból, hogy az éveken át bent lévő amalgám tömésből szivárgó higany, és egyéb nehézfémek beivódtak a fog körüli szövetekbe, amit a fogorvos nem tud kitisztítani. (Ld. szürkés elszíneződés a fogban - nem a fog felületén!)
A fogászati feltérképezés egy további fontos része az anyagteszt, amikor is az egyes fogászati anyagokat tudjuk tesztelni az ember szervezetére nézve. Ha pl. tudjuk, hogy van koronánk, és az a korona miből készült, akkor azt az anyagot le tudjuk tesztelni a gép segítségével. A teszt eredményeképpen a gép megállapítja, hogy az adott anyag alkalmas-e a feladatára, vagy a szervezet nem tolerálja azt.
Bizonyos anyagok a SCIO rendszerében is benne vannak, de ha teljesen biztosra akarunk menni az anyagteszt során, akkor a vendég hozza magával a fogorvos által küldött anyagot. Természetesen a legcélszerűbb akkor elvégezni az anyagtesztet, amikor valamilyen fogászati beavatkozásra készülünk, pl.:
- amalgám tömések cseréje
- korona, híd "építése"
- in-lay pótlás készítése
Így néz ki tehát egy fogászati feltérképezés a SCIO segítségével.
Amennyiben kérdések merülnek fel Benned a témával kapcsolatosan, szívesen állok rendelkezésedre az elérhetőségeimen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.