Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2011. április 5., kedd

Újabb ebédötlet terápiában lévőknek

Kedveseim, még egy receptet felrakok, aztán ígérem, folytatom a gabonás leírást is. Örülök, hogy kis hazánkon kívüli barátaim és ismerőseim is örömmel fogadják a recepteket. Ezeket pont azért teszem fel, hogy segítséget kapjatok a böjti étkezéshez. Ezúttal egy "India Style" köleses karfiolt dobtam össze, csak növényekből, semmi állati eredetű nincs benne, tehát a terápiások is bátran, változtatás nélkül fogyaszthatják.
Tehát: Volt itthon egy kisebb fej karfiol (kb. 60dkg), amit rózsáira szedtem, és felvágtam még kisebb darabokra. Ezt hagymával megfuttattam kis olajon, majd sóztam, borsoztam, tettem rá 2 tk. curryport, 1 tk. római köményt, és 2 nagy marék, előzőleg megmosott kölest. Tettem még bele 5-6 gerezd, kockákra vágott fokhagymát (1 gerezdet, csak úgy, hanyagul ketté, majd még ketté-három felé vágtam, hogy harapható legyen az ételben), és az egészet felöntöttem kókusztejjel (kb. 4 dl vízhez adtam 5dkg kókusztejport, csak ez volt itthon...), ezt takaréklángon pároltam fedő alatt, amíg puha nem lett a köles (nem kell sok idő neki, kb. 10 perc). No és a legfontosabb: még a felöntés előtt megbolondítottam egy púpos tk. erős paprika darálmánnyal (magyarul "erőspistával"...) Akinek a végeredmény túl édes lenne a kókusztej miatt, az cseppentsen bele egy kis citromlevet, vagy fehérborecetet!
Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.