Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2009. szeptember 28., hétfő

Az olajfa levél szerepe az egészségmegőrzésben


Az előző bejegyzés végén a cikk is megemlíti, hogy a betegségek kezelésében az a legcélszerűbb, ha már el sem kapjuk őket, magyarul, a megelőzés. Számos olyan természetes anyag van körülöttünk, amelyek segítségével felkészíthetjük szervezetünket a vírusos, gombás és bakteriális fertőzések kivédésére. Ilyen pl. a bíbor kasvirág kivonata, az olajfa levél kivonata, a grapefruitmag kivonata, a kurkuma, és még számos gyógynövény. Ezúttal az olajfa levél kivonatáról szeretnék írni.


Az olajfát évszázadok óta az élet fájának nevezik. Termése az olajbogyó, illetve az abból sajtolt értékes extra szűz olívaolaj fogyasztása számos országban egybefonódott az étkezési kultúra alapjaival. Téves azonban azt gondolni, hogy az olajfa egészségmegőrző szerepe csak a termésére korlátozódik! Levelét leforrázva, teaként is fogyasztják, élettani hatása miatt. Az olajfa levélben található kesernyés ízű oleuropein egy antioxidáns hatású polifenol vegyület, mely hozzájárul a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez. Hatóanyagainak néhány különleges eleme, a fehérjebontó enzimek, illetve bizonyos kódátíró-fordító enzimek (reverz-transzkriptázok) hatása igen hasznos lehet a retrovírusok elleni küzdelemben is. Ezáltal az egyik legerősebb természetes baktérium-, vírus- és gombaölő. Megfigyelések szerint támogatólag hathat az immunrendszerre.

Javallat:

- Mindenféle gyulladásra

- Gombás fertőzésekre

- Allergiára

- Tartós immungyengeség leküzdésére

- Érrendszeri rendellenességekre

- Magas vérnyomásra

- Krónikus fáradtságra

- Vírusos hasmenésre

- Influenza esetén

Fontos megjegyezni, hogy az olajfalevél kivonat alkalmazása kezdetén bizonyos embereknél ún. Herxheimer –reakció léphet fel: erős ölő hatása miatt a szervezet átmenetileg megtelik az elhalt kórokozókkal, amelyek irritálják azt, amíg ki nem ürülnek. 1-2 napos láz, hőemelkedés, fejfájás, fáradtság előfordulhat emiatt.

Az olajfa levél kapszulázott formában, 60 és 30 darabos kiszerelésben is beszerezhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.