Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2009. szeptember 28., hétfő

Sok hűhó semmiért... (seretésinfluenza és társai)


Néhány napja kaptam egy cikket egy ismerősömtől, ami a sertésinfluenza elleni oltásokról szól. Ennek a részleteit ezúton szeretném közzétenni: elgondolkodtató...
Személyes véleményem az egész történetről annyi, hogy a sajtó - híréhségét kielégítendő, és talán egyéb okok miatt - alaposan felfújta ezt a problémát elefánt méretűre. Az emberekben félelmet, pánikot gerjeszt ez a híráradat... és mint tudjuk, a félelem, a bizonytalanság, a negatív pszichés behatások gyengítik az immunrendszert. Hangsúlyozom, hogy ez az én személyes véleményem (hiszen ez az én naplóm...), természetesen lehet vitatkozni velem... de gondoljunk csak bele, hogy a "sima" influenzában, annak szövődményeiben hányan halnak meg évente? Többen, mint 2 ember. Ezt a puszta ténymegállapítást azonban csak egyszer hallottam elhangozni a TV Híradóban (egy infektológus orvos szájából).
Szívesen átküldöm Neked a teljes cikket is, csak kérd e-mailben!

És akkor íme a részletek:

"Immár kis hazánkban is több millió ember beoltására készülnek az újinfluenza ellen. Reméljük,
nem teszik kötelezővé az oltást, bár ez sem lehetetlen… A háttérben azonban olyasmi húzódhat
meg, amihez képest egy Cook-krimi világa az ártatlanok földje – de agyonhallgatja a média.
Egy osztrák oknyomozó riporternő, Jane Burgermeister feljelentést tett bioterrorizmus és népirtási kísérlet vádjával az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Egyesült Nemzetek Szövetsége (ENSZ) és még néhány, nagy tekintélyű kormányzati és egyéb hivatali szervezet ellen. Ezt követően áprilisban a Baxter AG és az Avir Green Hills Biotechnology of Austria nevű vállalatokat jelentette fel a madárinfluenza vírus előállításának és terjesztésének vádjával. Állítása szerint szándékosan – a WHO megbízásából – szaporítottak 72 kg élő madárinfluenza vírust, hogy később profitálhassanak a világméretűvé nőtt járványból. Egy cseh tudós vizsgálta a szezonális influenza elleni oltóanyagokat, ekkor fedezte fel, hogy abban élő H5N1 és H3N2 vírusok találhatók.
...
A gyanú és a feljelentés híre terjedni kezdett az interneten, a meghatározó médiumokban azonban egy betűt sem találunk erről a tényről, bár ennek felkapott és sokat közölt hírré kellett volna válnia. Az sem meglepő, hogy sokan csupán kacsának, pletykának gondolták a hírt, esetleg egyszerűen egy újabb összeesküvés-elméletnek. A média részéről már megszokhattuk ezt a fajta hozzáállást, vagyis a ködösítést. A gyógyszeripar szerepe és befolyása hatalmas a médiára – állítja a saját tapasztalatai alapján is dr. Mercola, az ismert amerikai orvos-szakíró.
...
Kötelező védőoltás – fenyegetés egészségünk és szabad döntésünk ellen?

Nem az a fontos, hogyan vélekedünk Jane Burgermeisterről és vádjairól. A tényleges és sürgető
probléma az, hogy szembe kell néznünk a ténnyel: kötelező védőoltást rendelhetnek el az újinfluenza (korábbi nevén: sertésinfluenza) ellen. Egy olyan betegség ellen, amelyről – a WHO és egyéb egészségügyi szervezetek biztatására – ok nélkül sulykolja belénk a híreket a média, holott több mint kétszer nagyobb esélyünk van arra, hogy villám csapjon belénk, mint arra, hogy megfertőződjünk és meghaljunk az újinfluenzában.
...
Mit tehetünk, ha hiszünk a hírnek?
A félelem, a pánik és a heves érzelmi reakciók nem segítenek rajtunk ebben a kihívásokkal teli
időszakban még akkor sem, ha a kormány és az érdeküket szolgáló szervezetek, valamint a média
ilyen reakciókat próbálnak kicsikarni belőlünk. Józan eszünk és megfontolt döntéseink sokkal jobban
szolgálják a saját és a családunk érdekeit. Ezt kellene az eszünkbe vésni ahelyett, hogy bedőlünk a
sajtó által megállás nélkül szajkózott szenzációknak.
Emellett nem szabad elfelednünk, hogy bármilyen influenza megelőzhető – védőoltás nélkül is –
az életvitelünkben végrehajtott megfelelő változtatásokkal, az egészségünkre, a környezetünkre
fordított nagyobb figyelemmel."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.