Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2009. szeptember 30., szerda

Symbolon Asztrológia


Egy kolléganőm - Pénzes Matild - új módszert kezdett el alkalmazni a Smaragdházban, az ún. Symbolon Asztrológiát. A mestere - tanítója maga Peter Orban, aki a családfelállítás módszerének ismert alakja is. Ahogy mesélt róla, én is fellelkesültem, mindenképpen ki fogom próbálni. A módszer az asztrológián, tehát a születési időnkön és helyünkön alapul, de a bonyolult rendszereket: bolygókat, házakat, stb. képekbe fordítja, így minden ember számára érthetővé válnak ezek a bonyolult rendszerek, összefüggések. Ahogy Matild jellemezte a módszert egy mondatban: az asztrológia az életünk forgatókönyvét adja meg; tenni ellenne nem tudunk, de sokal egyszerűbb, ha ismerjük a forgatókönyvet.


A Symbolon-asztrológia az emlékezés játéka. Képeinek segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, az élet színpadán eljátszott szerepeinket. Egy olyan mélylélektani terápiás módszer, mely tükröt tart elénk, és azon gondolatainkkal, érzéseinkkel, belső motivációinkkal szembesít bennünket, melyek a tudatalattink mélyen vannak elrejtve.

Horoszkóp kirakással megnézhetjük, hogy egy-egy szerepszemélyiségünkben hogyan viselkedünk, és melyik az a személyiségjegyünk, mely fejlesztésre szorul, és ezt milyen módon tehetjük meg.

A párkapcsolati problémáinkat is meg tudjuk vizsgálni, a kapcsolat női és férfi oldalát egyaránt (célokat, motivációkat, fejlődési utat, visszatartó erőket), valamint az együttes, közös sorsfeladatot.

A symbolon szó jelentése: sym = együtt és ballein = vetni, az "összevetett" vagyis: az egyik oldal keresi a másik oldalt, hogy újból összekapcsolódhassanak.

Ugyanerről szólnak a horoszkóp tükrében a kártya lapjai is: katalizátorokká válnak, hogy magunkat és elfelejtett részeinket újból össze tudjuk kapcsolni, közelebb tudjuk hozni az egyiket (a hiányzót) a másikhoz, hogy újra teljessé, egésszé váljunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.