Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2009. szeptember 28., hétfő

Üdvözöllek a naplómban!

Kedves Olvasó!

Kollégáim után én is beállok a sorba, és ezennel megkezdem én is a nagy BLOGolást. Úgy látom, ez a mai világban már szinte elengedhetetlen kelléke a kommunikációnak, az információ áramlásának szélesebb kör/körök felé.

Ezt a naplót azzal a céllal nyitottam, hogy megosszam Veled az egészségmegőrzéssel, betegségmegelőzéssel kapcsolatos ismereteimet, gondolataimat, személyes véleményemet egy-egy témáról.

2007 óta dolgozom a természetgyógyászatban, 2008 tavasza óta ezt a tevékenységet főként a Smaragdházban teszem mint fitoterapeuta, Nelson/SCIO biorezonancia terapeuta. Munkám során a legkülönfélébb emberekkel, személyiségekkel, betegségekkel, problémákkal találkozom. Az e-mailek és a honlap (www.smaragdhaz.hu) után, most ezzel az interaktív módszerrel is szeretnék Hozzád szólni. Azt remélem, hogy a szó szoros értelmében interaktív lesz ez a blogolás, tehát, hogy Te, Kedves Olvasó, megosztod észrevételeidet és véleményedet velem.

Kellemes olvasást, remélem, sok hasznos információt fogsz találni ezen a helyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.