Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. június 8., kedd

Hogyan győzzük le a gombákat, egyéb betolakodókat?

Amennyiben folyamatosan hüvelyi fertőzéssel küzdesz, és a gyógyszertári hagyományos készítmények nem akarnak hatni már, vagy épp a "lórúgás" gyógyszerekből nem kérsz többet - amikből csak egyetlen kapszulát kell bevenni... - akkor az alábbi módszereket alkalmazhatod. Talán nem lesz olyan hirtelen, gyors hatása, de biztosan kíméletesebb a testedhez, mint a hagyományos módszerek.

Amikor jön az alhasi, hüvelyi diszkomfort érzet (viszketés, fájdalom, stb.), akkor biztos, hogy valamik elszaporodtak Benned, amiket grapefruitmag kivonattal, vagy ezüst cseppekkel ki tudsz irtani. Én a vendégeimnek az alábbiakat szoktam javasolni kipróbálásra:
Az irrigátort félig meg kell tölteni vízzel, majd 25 csepp grapefruitmag kivonatot beletenni, és ezzel öblögetni a hüvelyt. A grapefruitmag kivonat helyettesíthető ezüst cseppekkel, vagy teafaolajjal (megfelelő módon hígítva) más adagolásban, de minden esetben terapeuta határozza meg, hogy melyiket alkalmazd!

Bármelyik is hozzon eredményt, egy dolgot nagyon fontos mellette betartani: amikor hüvelyöblítést végzünk, este egy probiotikus hüvelykúpot kell felhelyezni, hogy a jótékony baktériumokat visszapótoljuk. Tapasztalataim - és a vendégek visszajelzése - szerint erre egy gyártmány a legalkalmasabb, mással nem érdemes próbálkozni. (A márkát szívesen elárulom személyes tanácsadás keretében... nehogy a végén kitalálja valaki, hogy ez reklámnak minősül, vagy esetleg hitelrontásnak... :) )

A tünetek enyhítésére ki lehet próbálni a különböző aromaterápiás vagy gyógynövényes fürdőket.

Ha már a fürdőnél tartunk... azoknál, akik gyakran szenvednek nőgyógyászati betegségekben, hasznos lehet a törzsfürdő alkalmazása is. Ennek lényege röviden, hogy bele kell ülni egy kád/lavór hideg vízbe, ami kb. köldökig ellep minket. Mielőtt még bárki feljajdulna, elborzadna, gyorsan leírom, hogy a lábakat ezzel szemben egy lavór meleg/forró vízbe kell rakni, így a lábból érkező vér felmelegíti a veséket, tehát nem fog az illető felfázni. Ezt már sokan kipróbálták, és senki nem fázott fel közben. A módszer pontos leírását kérheted e-mailben.
A módszer lényege, hogy elindítja azokat a mérgeket, salakanyagokat, amik a kismedencében megrekedtek.

És egy másik... sokadik... fontos dolog: amint azt az előző bejegyzésben említettem, ha a hüvely normál flórája sérült, akkor biztos, hogy a bélrendszeré sem O.K., tehát azzal is feltétlenül foglalkozni kell. Ez jelenthet egy egyszerű béltisztítást, probiotikus visszapótlással, vagy egy komolyabb diétát is. Azt, hogy mire van szükség, mindenképpen szakember döntse el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.