Biorezonancia Budapesten

Szeretettel várlak Budapesten, az Örs vezér terénél, az X&Y Budapest Életmód Stúdióban biorezonancia állapotfelmérésre!

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. június 25., péntek

Végre megvalósult!

Kedves Blogolvasó!

Egy régi vágyam teljesült nemrég be. Találtam egy nagyon szép helyet Pécsen, ahol végre megszervezhetem az egészségnapot.

ÍME:

Egészségnap!

Számítógépes állapotfelmérés Pécsen, a Borostyán Gyógyközpont és Szépségstúdióban.

Szeretettel várjuk központunkban Önt, családját és barátait

2010.07.09-én, pénteken

számítógépes állapotfelmérésre.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítjük Önnek személyes egészségprofilját, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetében, mennyire lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjei a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezete tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval segítünk helyreállítani.

Bejelentkezés, további információk:

06 (30) 416 76 62

A felmérés és tanácsadás kb. 1-1,5 órát vesz igénybe.

Ára: 10.000 Ft

(Amennyiben nem egyedül érkezik, hanem családtagja, vagy barátja is részt vesz egy állapotfelmérésen, mindketten 10% kedvezményben részesülnek.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.