Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2011. január 23., vasárnap

Influenza elleni házi praktikák 3. rész - Aromaterápia

Ez a kifejezés az illóolajak terápiás felhasználását jelenti. Elsősorban külső használatra írok ötleteket. Az illóolajak belső alkalmazásánál mindig gondosan és körültekintően kell eljárni, sose kezdj bele egyedül! Kérd ki terapeuta segítségét! Nagyon fontos az is, hogy milyen illóolajat használsz: keresd azokat a termékeket, amelyek 100%-os tisztaságú olajat ígérnek. Ezt a tényt szigorúan ellenőrzik, tehát, ha egy olajra nincs ráírva, hogy 100%-os tisztaságú természetes olaj, akkor azt ne vedd meg! Elárulom, hogy 300-500 Ft-ért nem lehet ilyeneket kapni.

A témához kapcsolódóan az alábbi illóolajok jöhetnek szóba: fenyő, eukaliptusz, borsmenta, levendula, teafa. A fenyőt elsősorban a levegő fertőtlenítésére szokták javasolni (fenyőerdőben a legalacsonyabb az 1 légköbméterre jutó mikroorganizmusok száma…), ezt társíthatod az eukaliptusszal (pl. légtértisztítóhoz, vagy egyszerűen párologtató mécsesbe adagolva). Amennyiben csak felnőttek tartózkodnak a légtérben, a borsmentát is hozzákeverheted a fenyőhöz és az eukaliptuszhoz. Erre nagyon figyelj oda, mert 7 év alatti gyermekeknél a borsmenta béníthatja a légzőközpontot, tehát pont ellentétes hatást, fulladást eredményezhet.

A fent felsorolt illóolajokkal inhalálhatsz is, és készíthetsz aromaterápiás fürdőt is. Mindkét esetben arra kell figyelned, hogy az illóolajokat ne csak úgy, magukban öntsd a vízhez, hanem előzőleg oldd fel egy kanál meleg tejben!

Köhögés csillapítására készíthetsz balzsamot. Valamilyen zsíros alapú krémbe, vagy egyszerű házi zsírba keverd bele az illóolajokat, majd kend a mellkasra, nyakra és a hátra. Ezt követően jól bugyoláld be a torkodat, és az érintett testrészeket! Én ilyen esetben a teafaolajból, levendulából és eukaliptuszból szoktam cseppenteni 2-2 cseppet egy adag krémbe. Hatásos kiegészítőként indiai citromfüvet is lehet adagolni hozzá. Itt is figyelj arra, hogy ha a gyermeked számára készíted a balzsamot, a borsmentát kerüld!

Ezekkel az egyszerű praktikákkal nagyban hozzájárulhatsz ahhoz, hogy megelőzd a téli nyavalyákat magadnál és szeretteidnél. Amennyiben mégis elkapsz valamilyen betegséget, mindenképpen fordulj orvoshoz, vagy gyógynövényes szakemberhez, aki személyre szabott terápiát állít fel! Ne kísérletezz magadtól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.