Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2009. október 20., kedd


Ezúttal egy kis kiegészítést, magyarázatot olvashatsz a Cellin gyógynövényitalhoz kapcsolódóan.


Feketeberkenye:


Az Aronia (feketeberkenye) már az emberiség kezdete óta ismert és közkedvelt. Különlegessége a levében található sejtvédő anyagok: a flavonoidok és a P Vitamin (OPC). a Fekete Berkenyét gyakran használták az orvosságokban, amelyek pl. a kapilláristoxikózis (mérgezés), heveny gyomorhurut és –vérzés ellen voltak hatásosak. A gyermekbetegségek, máj- és epeproblémák, gyomorégés, allergiák, bőrbetegségek, sőt a sugárfertőzések ellen is segítettek az Aronia-készítmények. Ezek mellett vérnyomáscsökkentő gyógyszerek is készültek belőle. Továbbá aszalt gyümölcsként is forgalomba került, hiszen rengeteg aktív P Vitamin részecske van benne.

Mi az az ORAC-érték?


Ez egy angol mozaikszó:

ORAC = Oxigen Radical Absorbance Capacity, vagyis Szabadgyök megkötő képesség

Az ORAC-érték megadja, hogy egy bizonyos terméknek milyen erős valójában a szabadgyök-megkötő képessége. A modern táplálkozástudomány az aktív megelőzést helyezi előtérbe, ennek megfelelően a napi 3.000-5.000 ORAC-érték bevitelét javasolják (a mennyiség függ az oxidatív terheléstől).


Élelmiszer ORAC-Érték /20g*

Szilva 189,80 – ORAC-Érték

Szőlő 147,80 – ORAC-Érték

Narancs 150,00 – ORAC-Érték

Cellin 6.218,40 (20ml-ben!)


Mi az az OPC?


Az OPC egy proantocianidin vegyület, bőségesen megtalálható a szőlőmagban. Erős antioxidáns, vagyis hatékony szabadgyök megkötő tulajdonsággal bír.

Az OPC megakadályozza az emberi sejtek, szövetek károsodását, időelőtti öregedését. Ez által erősíti az érfalakat, csökkenti a szív- érrendszeri betegségeket az érelmeszesedést és a daganatos megbetegedések kockázatát, továbbá ajánlott a látászavarok ellen és gyulladásos folyamatok esetén.


Cseresznye - 180 mg OPC

Kékszőlő - 165 mg OPC

Fekete Áfonya - 165 mg OPC

Földi Szeder - 160 mg OPC

Feketeberkenye - 800 mg OPC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.