Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2009. október 7., szerda

Vissza a GEFRO-hoz!

Ahogy ígértem, még olvashatsz a GEFRO termékekről. A múltkori bejegyzésben a Tejsavó porról írtam, most egy másik kedvencemről fogok, ez pedig az Erdeigomba krémleves.
A GEFRO Vadgomba krémlevesben többféle erdei gomba (mint pl. vargánya, tinoru) keveréke található meg a hagyományos, mindenki által ismert champignon gomba mellett.


Mi jellemzi a GEFRO Vadgoba kémlevest (a többi GEFRO leveshez hasonlóan)?
- Szintetikus és természetest
utánzó anyagoktól mentes
- Megfelel a vegetáriánus, illetve a
vegán konyha kívánalmainak
- Koleszterinmentes
- Génmanipulált alapanyagot nem
tartalmaz
- Alacsony kalóriaértékű
- Növényi rostokban gazdag
- Keményítet zsíroktól mentes
- Húskivonatokat nem tartalmaz
- Állati purinoktól mentes
- Konzerváló- és mesterséges
színezőanyagokat nem tartalmaz
- Különösen könnyen emészthető

... és egy recept, ahogy én szeretem a legjobban:
20 dkg barna csiperkét, vagy vargányát olívaolajon megfuttatok, majd felengedem 3/4 l tisztított vízzel. Ebben csomómentesen elkeverek 4 púpozott evőkanál GEFRO Vadgomba levesport. Felforralom a levest, és 3 evőkanál tejföllel behabarom. Friss petrezselyemmel vagy snidlinggel (metélőhagyma) megszórva még finomabb.
Ha túl sok időm van, gyártok hozzá finom fokhagymás krutonokat. (Elnézést az írásmódért, szándékosan így írtam le...)
Amennyiben csak kevés időm van, akkor 1/2 liter vízhez adok 3 evőkanál port, gyorsan felforralom ,és behabarom tejföllel, majd a krutonok helyett levesgyöngyöt szórok bele. Ha pedig egyáltalán nincs időm főzögetni (pl. munkahelyen két vendég között), akkor egy bögre forró vízben elkeverek 1 púpozott evőkanál port, majd elfogyasztom. Ez utóbbi formában felhasználható a diétákhoz.

Próbáld ki, Kedves Olvasó! Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.