Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2009. október 4., vasárnap

A Tejsavó porról


Egyik kedvenc GEFRO termékem a Tejsavó por, ezzel ugyanis "tejben-vajban füröszthetem" magam. Jó a bőrnek, jótékony a bélflórának, finom, egészséges, fogyókúrák ideális kiegészítője, emésztési problémák, máj- és epebetegségek, anyagcsere-betegségek csodaszere: az ismeretlen tejsavó.

Mi a tejsavó?
A tejtermékek gyártása után visszamaradó, kiváló tápértékű anyag. A régi időkben a túrónak szánt, kissé savanyúan felforralt tejet egy tiszta géz batyuba töltötték, és egy edény fölé akasztották. Az edényben összegyűlt "savószínű", azaz áttetsző üveges folyadék a tejsavó. A régi görögök és rómaiak is ismerték, használták gyógyításra és szépítőszerként.

Kleopátra legendás szépségét tejsavóval ápolta kívül és belül, fogyasztotta és fürdött benne. A tejsavót, mint gyógyitalt, a múlt század fordulóján alpesi szanatóriumokban is használták, gyenge, tüdőbajban szenvedő betegek talpraállítására. Nagy jelentőséget tulajdonítottak a gyógyerejének, és ivókúraszerűen alkalmazták. A későbbi időkben a tejipar hulladékanyagaként tartották számon, elveszítette megbecsülését és jelentőségét.

Pedig a benne található értékes aminosavak és ásványi anyagok a szervezetünkre csodás hatással vannak:
- íze kellemes, hűsítő, frissítő hatású
- könnyen ízesíthető gyümölccsel, zöldséglével, használható mártások, levesek ízesítésére is
- emésztési problémákra ajánlott: puffadás, székrekedés, gyulladások, jótékony bélflóra hiánya
- fogyókúrához, méregtelenítéshez kiváló
- máj- és epebetegek diétájának része
- anyagcsere-betegségeknél, magasvérnyomás-betegségnél, vérzsírok, köszvény, elhízás esetén kiváló ital
- allergiás, immungyenge állapotban jótékony, ajánlott
- bőrpanaszoknál külső és belső használatra ajánlott, külsőleg pakolásként, fürdővízbe keverve használatos
- diéták kiegészítéseként, testsúly-kontroll megtartásában remek kiegészítés
- méregtelenítő kúrák elengedhetetlen segítője

Biorezonancia tesztelés során általában magas felszívódási eredménnyel szerepel! (Ez azt jelenti, hogy az adott termék 70% felett szerepel a biorezonancia anyagteszt során az adott vendégnél, tehát az anyag beilleszthető a vendég terápiájába, hasznosulni tudnak a benne lévő tápanyagok a vendég szervezetében.)

Ivókúrához az alábbi elkészítési módokat ajánlom: a szárított, por formájú GEFRO tejsavót tiszta vízzel elkeverjük, és ízlés szerint önmagában, vagy müzlivel, gyümölccsel, gyümölcs-sűrítménnyel, házi szörppel vagy lekvárral (fogyókúrázóknak cukormentes) keverjük és étkezések előtt és helyett fogyasztjuk. (Ez attól függ, ugye, hogy fogyni szeretnénk, vagy csak méregteleníteni, tápanyagot juttatni a szervezetünkbe.)

Milyen jótékony tápanyagokat tartalmaz a tejsavó?
Értékes ásványianyag-tartalma koncentráltan őrzi meg a létfontosságú anyagokat: magnézium, cink, vas, mangán, kalcium, foszfor, réz, kálium, B-vitaminok, folsav. Fehérjetartalma értékes albumin és globulin fehérjék forrása, amelyek a vérplazma összetevői.

Szépségápolás a GEFRO tejsavó-porral: egy evőkanálnyi tejsavó-port keverjünk el annyi tiszta vízzel, hogy jól kenhető pépet kapjunk. Kenjük az arcbőrünkre, vagy a kezelni kívánt bőrfelületre, és gyakori vízpermet mellett hagyjuk 20-30 percig a bőrünkön. Ne hagyjuk, hogy cserepesen megszáradjon! Végül mossuk le tiszta vízzel, és gyönyörködjünk az eredményben!


Jó étvágyat és szépülést kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.