Biorezonancia Budapesten

Szeretettel várlak Budapesten, az Örs vezér terénél, az X&Y Budapest Életmód Stúdióban biorezonancia állapotfelmérésre!

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. január 31., vasárnap

Az "örökzöld" sláger nálam: KORALL KALCIUM


Nem véletlenül hívom örökzöldnek, hiszen ha most statisztikát kellene írnom az általam eddig kiajánlott anyagokról, nagy valószínűséggel a korall kalcium lenne a győztes, vagy leglábbis fej fej mellett haladna a 100 mg-os Q10 tartalmú készítményekkel.
Hogy miért szeretem ennyire a korall kalciumot?

Ez egy olyan kalciumforrás, ami közel 100%-ban fel tud szívódni az ember szervezetében, mert szerves kalciumról van szó. A korall kalciumot fosszilis korallzátonyokból "bányásszák", az okinawai szigetvilágnál. Élete során a korallzátony egy cianobaktériummal (algával) élt szimbiózisban, ami elvégezte az ásványi anyagok szervessé alakítását, tehát az emberi testbe bekerülve, annak már nem kell energiát fordítani erre a folyamatra, azonnal hasznosítani tudja a kalciumot.
A korall kalcium összetétele nagyon hasonlít az emberi vázrendszer összetételéhez: 2:1 arányban tartalmaz kalciumot és magnéziumot, valamint további 72-74 ásványi anyag és nyomelem biztosítja a kalcium felszívódását és a szervezetünk tápanyagellátását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.