Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. január 5., kedd

Új év, új tervek... megújuló blog!


Kedves Olvasó!

Egy kedves ismerősöm, mondhatni Mesterem, azt mondta egyszer, hogy fogadalmakat ne tegyünk, hiszen az "fog", gátol bennünket. :) Így tehát nem megfogadtam, de elhatároztam, hogy az új évben teljesen új alapokra helyezem internetes megjelenéseimet, átformálom honlapos-blogolós rendszeremet.
Néhány nap múlva szegény mostoha "lányom", a Smaragadház honlap is megújul kissé, és jelen blog sem marad már a régi. Az eddigi, rendszertelen és rendezetlen bejegyzésekkel ellentétben az újakat rendszerbe foglalom, és rendszeresítem a megjelenítésüket. A Gyógyulj Természetesen
blog kizárólag betegségekkel és azok fitoterápiás kezelésével fog a jövőben foglalkozni. Minden héten más-más problémakör lesz a középpontban, amivel kapcsolatosan a saját módszereimet, receptjeimet fogom megosztani a kedves Olvasóval, tehát Veled. Nagyon szeretném, ha végre tényleg interaktívvá válna a blog, tehát szeretnék kommenteket olvasni Tőled, és várom a kérdéseidet is, ha segíthetek valamiben, vagy ha bővebben érdekel egy-egy téma, problémakör.
Ezzel párhuzamosan nyitok egy másik blogot is, ami az általam használt szerek bemutatásáról fog szólni, illetve az azokkal kapcsolatos tapasztalataimról. Amint elkészül, beszámolok róla ebben a naplóban is.
A Gyógyulj Természetesen első néhány hétre tervezett témaköreit hamarosan olvashatod.

Kívánságaid szerinti boldog új esztendőt kívánok Neked, tarts velem 2010-ben is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.