Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. január 25., hétfő

Még lúgosítunk...

Kedves Olvasó!

Sajnálatos módon a múlt héten a technika különös "tréfát" űzött velem: a laptopom nem éledt fel többé... Ebből az következik (azon kívül, hogy az adatokat még valahogy ki kell nyerni belőle. :))) ), hogy nem tudtam több anyagot feltölteni a blogra a heti témakörben. Ezért csúsztatom a tematikát, és még a mostani hét bejegyzései is a lúgosítást fogják boncolgatni.
Hamarosan olvashatod a kedvenc, és bevált lúgosító módszereket.

Azt is ígértem valaha, hogy ha megszületik az új blogom, arról is beszámolok jelen naplóban... hát... most örömmel jelentem, hogy az Ortomolekuláris Terápia blog megszületett, elindult január közepén. Fogadd szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.