Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. január 31., vasárnap

Bővebben a korall kalciumról.

Korall Kalcium, a bioelemek királya

Lúgosít, méregtelenít, táplál, csontot épít

A világon egyedülálló a japán szigetcsoporthoz tartozó okinawai koralltelep. Különlegessége abban rejlik, hogy csak ebben a fosszilizálódott koralltelepben aránylik úgy a kalcium és a magnézium, ahogyan az a szervezetünkben jól tud felszívódni. Szervezetünk, csontozatunk rendkívül sok kalciumot igényel..

Az emberi szervezet vegykonyhájában hozzávetőleg ötszáz folyamatot irányít. A kalcium segíti sejtjeinket “élelemhez” jutni. Legfontosabb a vérünk pH-értéke szempontjából, mivel vérünk sav-bázis egyensúlya semmiképp nem lépheti túl a 7,35-7,45 közötti értéket. Ha ennél lúgosabbá vagy savasabbá válna, azonnal összeomolna a keringésünk, mivel ekkor a vér nem képes a szükséges oxigénnel ellátni a sejteket.

A savasodás ezért (is) jelent nagy gondot a szervezetünk számára. A túlzottan sok savas élelmiszer miatt felszaporodott foszfort (húgysavat, tejsavat) a testünk a kalcium segítségével közömbösíti. Ha nem talál, akkor keres, méghozzá a csontokból, hajból fogakból, sejt közötti állományból is kivonja a kalciumot, hogy akár ezen az áron is fenntartsa az élet feltételeként szükséges sav-lúg bázis egyensúlyt. Nagyon fontos, hogy kellő mennyiségű és jó minőségű, szerves, természetes kalciummal lássuk el a szervezetünket! A szervetlen ásványi anyagoknak csupán a töredékét vagyunk képesek hasznosítani. Szerves kalcium-forrás a korall kalcium, amely a lehető legoptimálisabb összetételben és magas felszívódással, akár
100 %-ban hasznosulva épül be a szervezetünkbe.

Jómagam a kapszulázott változatot részesítem előnyben (könnyebb az alkalmazása, és abban a készítményben, amit én szoktam használni, 180 kapszula van), de beszerezhető por formájában is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.