Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. január 31., vasárnap

Sereghajtók:a búzafű...


Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban essék néhány szó a búzafűről, és (a következő bejegyzésben) a lucernáról.

A búzafüvet legjobb préslé formájában fogyasztani, mert abban megmaradnak az enzimek is, de a szárított, kapszulázott változata is igen sok hasznos tápanyaggal rendelkezik.

Milyen hasznos anyagok találhatók a búzafűben?

- vitaminok
- ásványi anyagok
- nyomelemek
- aminosavak (fehérje- építőkövek)
- enzimek
- zöld festékanyag, azaz KLOROFILL

A búzafűben (forrás: www.buzafule.org) a kutatók több mint 90 féle szerves ásványi anyagot és nyomelemet mutattak ki. A szerves ásványok részt vesznek szervezetünk folyamatos építkezésében és működtetésében. Hiányuk esetén fáradtnak, levertnek, tompának érezhetjük magunkat. A búzafűben megtalálható ásványi anyagok közül is a legfontosabbak: a kálium, melyet a fiatalság ásványának tartanak, a kalcium, mely csontjaink építője és szívverésünk szabályozója, a magnézium, mely anyagcserénket, a nátrium, mely emésztésünket segíti, a vas, mely vérünket erősíti, a szelén, mely kiváló antioxidáns és a cink, mely cukorháztartásunkba szól bele.
A búzafű jelentős klorofill tartalommal rendelkezik. A klorofill a növények „vére”, mely a fotoszintézis révén termelődik. Kutatások során fedezték fel, hogy az emberi test képes a klorofillt vörösvértestté alakítani. Jelenléte szervezetünkben segíti a szívműködést és kedvező hatással van az érrendszerünkre is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.