Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. január 31., vasárnap

... és a lucerna.

A lucerna a pillangós növények közé tartozik, hasonló a lóheréhez. Gazdag klorofillban, állat és ember számára tartalmazza mindazt az anyagot, ami jó egészségben tart vagy éppen meggyógyíthat. Magas klorofilltartalma fontos szerepet kap a vérképzésben, az idegrendszer karbantartásában és a stressztűrés fokozásában.
Rendszeres fogyasztása erősíti a csontozatot és a fogazatot. Különleges összetevője a kötőszövetek rugalmasságát biztosító L-borostyánkősav, amelyet szervezetünk csak egy bizonyos életkorig képes maga előállítani.
A lucerna kitűnő rostforrás, rendszeres használatával ki lehet küszöbölni a székrekedési problémákat.
A lucerna szerveskalcium-tartalma nélkülözhetetlen a serdülőkorban, kismamák számára és változó korban (a menopauza után a szerves kalcium bevitele úgyszintén elengedhetetlen).
Gazdag növényi fehérjékben és aminosavakban. A réz jelenléte miatt gyulladáscsökkentő hatása reumás és ízületi problémák esetén is érvényesül. A lucerna, mint kiemelkedően lúgosító élelmiszer, alkalmas a szervezet elsavasodásának ellensúlyozására és a felesleges gyomorsav természetes lekötésére.
Az egyik okozója a koronaér betegségének a koleszterin lerakódása a szívhez közel eső erekben, a szívartériákban. A lucernában számtalan olyan anyag található, amely jótékonyan hat ilyen szempontból szervezetünkre. Így megtalálható a szaponin, amely szinte kisöpri az artériákat. Ennél a tulajdonságánál fogva mondhatjuk azt, hogy fogyasztása segít minden érrendszeri és szívbetegség gyógyításában.
(Forrás: TGY Magazin, 2007.)

2 megjegyzés:

  1. A lucerna nem minden része fogyasztható sőt a lucerna mag és csíra is tartalmaz egy kanavanin nevű vegyületet, ami autoimmun betegséget okozhat.
    Bővebben a kanavaninról

    VálaszTörlés
  2. Prémium minőségű lucerna levél kapszula /adalékanyag mentes/
    LUCERNA KAPSZULA

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.